Van modulaire zorg-

woningen tot WMO

units 

 
 

Van modulaire zorgwoningen tot WMO units


 
 

Circulaire huisvesting voor zorg

Circulaire huisvesting voor zorg
 

Hodes biedt twee typen oplossingen voor zorghuisvesting. Voor zorginstellingen, woningcorporaties en projectontwikkelaars ontwerpen en bouwen we passende zorgwoningen en multifunctionele gebouwen. Daarnaast bieden we de Hodes Zorgkamers aan: (tijdelijke) zorgunits met een slaapkamer, badkamer en sanitair, voor aan of naast het huis. Met onze zorgkamers bedienen we zowel gemeenten (WMO) als particulieren.

Woonzorgproducten op maat 

Voor de zorgwoningen en multifunctionele huisvesting voor professionele opdrachtgevers bepalen we samen met jullie de indeling, afwerking en uitstraling. Gebruik de woningen of het gebouw zolang je wilt: permanent of voor de middellange termijn. Bij de zorgwoningen en multifunctionele huisvesting denken we al in de ontwerpfase mee over kostenoptimalisaties voor aankoop, gebruik en onderhoud. Past huren beter in je beleid? Dat kan ook vraag ons naar de mogelijkheden.

Zorgvuldige architectuur 

Natuurlijk voldoet Hodes zorghuisvesting aan de standaard die gemeenten, instellingen en cliënten verwachten. Onze partner LKSVDD Architecten vertaalt jullie wensen en ideeën naar een ontwerp dat past bij de omgeving en aansluit bij de eisen van de overheid. Uiteraard inclusief onderdelen als verlichtingssystemen, alarmering en beveiliging: alles naar wens en op maat. Geef de gevel een eigen uitstraling met bijvoorbeeld houten of circulaire steenachtige gevelbekleding. Werk je liever met je eigen architect? Dat kan natuurlijk ook.

Vrijheid van indeling en gebruik  

De modules voor onze zorgwoningen hebben drie afmetingen: 3500 x 2700 mm, 3500 x 6200 mm en 3500 x 7700 mm; de standaard plafondhoogte is 2600 mm. Maatwerk (binnen onze kaders) is ook mogelijk. De maximale moduleafmeting is dan 4800 x 10500 mm, de maximale plafondhoogte is 3200 mm.

Wil je het gebouw vrij kunnen indelen voor bijvoorbeeld kantoorruimtes? Daarvoor bieden we twee moduleafmetingen; 3000 x 6000 mm en 3300 x 6600 mm. Met een vrije overspanning en een maximale plafondhoogte van 2950 mm. We bouwen de zorgwoningen op uit één of meerdere modules: vrijstaand, grondgebonden en tot een hoogte van drie bouwlagen. Maak kennis met de Hodes producten. 

 

Lees meer over onze aanpak

 

Lees meer over onze aanpak

 

 


Vraag een offerte aan

We zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de woonzorgmarkt en geven je snel en vrijblijvend een prijsindicatie, inclusief ontwerp en technische omschrijving. Past de indicatie binnen je budget? Dan werken we het plan graag verder voor je uit. Vraag hier een offerte aan! 
 

Projecten - Zorg
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte
 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer   I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl