Circulaire scholen en kinderdagverblijven die meegaan met hun tijd

Circulaire scholen en kinderdagverblijven die meegaan met hun tijd
 

De wereld van het onderwijs is dynamisch. Regels en normen voor schoolgebouwen worden van tijd tot tijd herzien en aangepast, leerlingenaantallen veranderen voortdurend. Hodes ontwerpt en bouwt daarom permanent aanpasbare scholen en kinderdagverblijven voor onderwijsinstellingen, kinderopvangcentra en gemeenten. We bouwen nieuwe scholen, breiden bestaande schoollocaties uit of verplaatsen scholen of kinderdagverblijven die door ons gebouwd zijn.

De modulaire en circulaire school op maat

Jullie zetten de lijnen uit en bepalen zelf de indeling, afwerking en uitstraling van je circulaire schoolgebouw of kinderdagverblijf. Gebruik het gebouw zolang je wilt: permanent of voor de middellange termijn. Met jullie visie en eisen als uitgangspunt denken we al in de ontwerpfase mee over kostenoptimalisaties voor aankoop, gebruik en onderhoud. Past huren beter in je beleid? Ook dat kan.

Frisse school met eigen signatuur 

Hodes huisvesting voor het onderwijs voldoet aan de normen voor Frisse Scholen klasse B. Onze partner LKSVDD Architecten vertaalt jullie ideeën en wensen naar een schoolontwerp dat past bij de omgeving en aansluit bij de eisen van de overheid. Geef de gevel een eigen uitstraling met bijvoorbeeld houten of circulaire steenachtige gevelbekleding. Werk je liever met je eigen architect? Dat kan natuurlijk ook.

 

Wilt u meer informatie over Hodes?

 

 

Meer informatie over Hodes?

 

 

 
Vrijheid van indeling en gebruik 

Voor schoolgebouwen en kinderdagverblijven bieden we modules in twee afmetingen: 3000 x 6000 mm en 3300 x 6600 mm. De ruimten hebben een vrije overspanning en een plafondhoogte van 2950 mm in de verblijfsruimtes. Maatwerk (binnen onze kaders) is ook mogelijk. We bouwen de scholen en kinderdagverblijven op uit één of meerdere modules. Je kunt kiezen voor een hoogte tot en met drie bouwlagen. We kunnen je school of kinderdagverblijf zonder drastische ingrepen vergroten, verkleinen, veranderen, verplaatsen en verwijderen: permanente flexibiliteit. Je school gaat mee met de veranderende omstandigheden, eisen en innovaties.

Lees hier meer over de prefab techniek van het Hodes concept 

Vraag een offerte aan

We zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de onderwijshuisvesting en geven je snel en vrijblijvend een prijsindicatie, inclusief ontwerp en technische omschrijving. Past de indicatie binnen je budget? Dan werken we het plan graag verder voor je uit. Vraag hier een offerte aan.

 

Projecten - Leren
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte
 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer   I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl