Wij ontwerpen,
realiseren en beheren

 
Flexibele, duurzame en betaalbare huisvesting
 

Wij ontwerpen, realiseren en beheren

Flexibele, duurzame en betaalbare huisvesting
 
 

Over Hodes Huisvesting

Over Hodes Huisvesting

Hodes huisvesting is dé aanbieder van circulaire huisvesting. Hiermee willen we bijdragen aan een omgeving waar mensen comfortabel en betaalbaar kunnen leren, recreëren, wonen en zorgen. We bouwen niet voor de eeuwigheid, maar voor de toekomst. En omdat de toekomst steeds minder voorspelbaar wordt, bouwen we flexibel, duurzaam en betaalbaar.

Onze missie

Voor ons staat de mens op één. We willen bijdragen aan een samenleving waarin mensen gelukkig zijn en voor elkaar kunnen zorgen. Blijvend welzijn vraagt ook om een duurzame leefbare aarde. Voor onszelf, onze kinderen en onze kleinkinderen. Daarom gaan we op een verantwoorde manier om met ruimte, grondstoffen en energiebronnen. Dit alles doen we in enthousiast en plezierig samenspel met onze comakers en opdrachtgevers. 

Onze oorsprong

Hodes is opgericht in 1925 en was in haar beginjaren actief in de traditionele huisvesting. In de zestiger jaren kwam daar de tijdelijke huisvesting bij. Vanaf 1970 zijn we ons volledig gaan richten op de tijdelijke huisvesting in de elementenbouw. In 1993 werd Hodes onderdeel van Hegeman+ en gingen we ons naast elementen- bouw ook specialiseren in de modulebouw. In de jaren die volgden verwierven we een stevige marktpositie in de tijdelijke en semipermanente huisvesting in zowel de module- als elementenbouw. Onze concepten werden hierop afgestemd. Begin 2017 nam de directie van Hodes het bedrijf – dat inmiddels een uniek merk is – over. Naast huisvestingsconcepten bieden we nu ook complete doelgroepspecifieke producten aan.

Ons profiel

Onze huisvesting van nu is heel anders dan die van toen. Hodes is nu een voortrekker in de markt als het gaat om flexibel, duurzaam en betaalbaar huisvesten. Daarnaast nemen we verantwoordelijkheid over de gehele levenscyclus; we ontwerpen, realiseren en beheren huisvesting speciaal voor de markten Leren, Recreëren, Wonen & Zorg. Dit alles doen we samen met onze klanten, stakeholders en comakers.

Beleidsverklaring

Lees onze huisvesting beleidsverklaring

Beleidsverklaring


Lees onze huisvesting beleidsverklaring
 

Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte

 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer   I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl