We ontwerpen,
realiseren en beheren

 
Flexibele circulaire huisvesting
 

We ontwerpen, realiseren en beheren

Flexibele circulaire huisvesting
 
 

Over Hodes Huisvesting

Over Hodes Huisvesting

Hodes Huisvesting is koploper op het gebied van modulaire en circulaire huisvesting. We zijn er van overtuigd dat dit dé manier is om de huisvestingsvraagstukken van vandaag en morgen doeltreffend en verantwoord aan te vliegen. We bouwen voor vandaag én voor de toekomst, die steeds minder voorspelbaar wordt. Daarom bouwen we blijvend aanpasbaar. Duurzaam, comfortabel en betaalbaar.

Onze missie

Voor ons staat de mens op één. We willen bijdragen aan een samenleving waarin mensen gelukkig zijn en naar elkaar omzien. Blijvend welzijn vraagt ook om een duurzame leefbare aarde. Voor onszelf, onze kinderen en onze kleinkinderen. Daarom gaan we verantwoord om met ruimte, grondstoffen en energiebronnen. Dat doen we in open, deskundige en betrokken samenwerking met onze comakers en opdrachtgevers. 

Onze oorsprong

Hodes is opgericht in 1925 en was in haar beginjaren actief in de traditionele huisvesting. In de zestiger jaren kwam daar de tijdelijke huisvesting bij. Vanaf 1970 zijn we ons volledig gaan richten op de tijdelijke huisvesting in de elementen- en unitbouw. We gingen eigen concepten ontwikkelen waarmee we een vooraanstaande speler werden in de markten van tijdelijke en semipermanente huisvesting. In 2017 nam de directie van Hodes het bedrijf over. Naast circulaire en modulaire woonproducten en woonzorgproducten bieden we ook projectspecifieke oplossingen voor het onderwijs, vakantieparken, de zorgsector en de woonmarkt. 

Ons profiel

Hodes is een voortrekker in de markt voor flexibele, duurzame, circulaire en betaalbare huisvesting. We nemen verantwoordelijkheid over de complete levenscyclus; we ontwerpen, realiseren en (desgewenst) beheren "onze" huisvesting. Dit doen we in open en betrokken samenwerking met onze klanten, stakeholders en comakers.

Beleidsverklaring

Lees onze huisvesting beleidsverklaring

Beleidsverklaring


Lees onze huisvesting beleidsverklaring
 

Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte

 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer   I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl