Circulair & Modulair
huisvesten 

 
Voor de markt recreëren
 

Circulair & Modulair huisvesten 

Voor de markt recreëren   
 
 

Comfortabel recreëren met een hoge belevingswaarde

Comfortabel recreëren met een hoge belevingswaarde
 

Vakantiewoningen van Hodes staan garant voor een hoogwaardige vakantiebeleving. Inclusief alle gemakken en comfort. De woningen zijn goed geïsoleerd en voldoen aan de vooraf vastgestelde prestatie-eisen: gemaakt om direct te ontspannen. In opdracht van vakantieparken, ontwikkelaars en investeerders bouwen en plaatsen we snel en geruisloos hoogwaardige modulaire & circulaire vakantiewoningen in heel Nederland.

Hét modulaire en circulaire huisvestingsconcept voor vakantiewoningen

Hodes Huisvesting heeft haar jarenlange kennis en ervaring in flexibel, duurzaam en betaalbaar huisvesten doorvertaald in haar eigen ontwikkelde circulaire en modulaire bouwconcept. Circulariteit loopt bij Hodes over drie lijnen; Hoe we de prefab elementen in onze modules assembleren, hoe we omgaan met energiebronnen en hoe we duurzame grondstoffen toepassen. Zoals we beschrijven in onze missie willen we elke dag opnieuw bijdragen aan betere huisvesting voor mens & aarde. Om die reden is circulariteit ook opgenomen in ons DNA. Bekijk hier de Hodes DNA Brochure.

Slim, snel en permanent flexibel 

De kern van ons hoogwaardige modulaire bouwconcept? Prefab elementen die we ultrasnel en onder geconditioneerde omstandigheden assembleren in onze fabriek. Doordat we droge verbindingen gebruiken kunnen we de modules snel en eenvoudig in elkaar zetten én weer uit elkaar halen. Onze maximale moduleafmeting is 4800x10500 mm. De maximale plafondhoogte is 3200 mm. Maatwerk (binnen onze kaders) is ook mogelijk. We bouwen uw vakantiewoningen op uit meerdere modules. U kunt uw vakantiewoningen eenvoudig vergroten, verkleinen, veranderen, verplaatsen en verwijderen: permanente flexibiliteit!

Aangename beleving, lange levensduur

De trillingsarme en geluiddempende vloerelementen zijn opgebouwd uit een stalen frame met hoogwaardige isolatie en een 90 mm betonvloer. Wilt u graag extra comfort, dan behoort vloerverwarming tot de mogelijkheden. Zo bent u verzekerd van een hoge belevingswaarde en een lange levensduur. Voor de buitenwanden en de plafond- en dakelementen maken we gebruik van bijzonder duurzame houtskeletbouw. In de basis bieden we vakantiewoningen aan die voldoen aan de normen van het permanente Bouwbesluit: met hoge isolatiewaarden en standaard luchtdicht. Desgewenst kunnen we de isolatiewaarden verlagen conform de eisen van het tijdelijke Bouwbesluit. Dit geldt ook voor de toe te passen installaties. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag over alle mogelijkheden.

 
Wilt u meer informatie over Hodes?
 
 
Meer informatie over Hodes?

 

 


Comfortabel recreëren met een hoge belevingswaarde

Bij Hodes kiest u voor circulaire vakantiewoningen zonder creatieve beperkingen. U bepaalt zelf de indeling, afwerking en uitstraling van uw woning. Hodes werkt veel samen vaste architecten. Binnen ons bouwconcept vertalen zij uw wensen naar een ontwerp dat past bij de omgeving en de eisen van de overheid. Geef uw gevel de uitstraling die u wilt: met bijvoorbeeld houten of  circulaire steenachtige gevelbekleding. We ontwerpen integraal in BIM zodat de ontwerpkosten minimaal zijn. Werkt u liever met uw eigen architect? Ook dat is mogelijk! 

We regelen alles voor u 

We kunnen u vrijblijvend en snel voorzien van een prijsindicatie (inclusief technische omschrijving). Past de indicatie binnen uw budget? Dan werken we het plan graag verder voor u uit op basis van onze ontwerpovereenkomst. We regelen alles voor u: de sonderingen, het ontwerp, de constructeur en de adviseurs, de aanvraag voor de nutsaansluitingen en de omgevingsvergunning. We werken in de volgende stappen: schetsontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp en technisch ontwerp. In de ontwerpfase wordt u deskundig begeleid door onze ontwerpleider. Bij elke stap wordt ook de prijs geactualiseerd. We zijn geen aannemer of bouwer, maar een totaalaanbieder waarvan u een proactieve bijdrage mag verwachten. Na het ondertekenen van de realisatieovereenkomst maken we het uitvoeringsontwerp en dragen we de werkzaamheden intern over aan onze projectleider realisatie. In nauw overleg met u bereidt hij het project voor en geeft hij leiding aan de realisatie. Na een korte productietijd plaatsen we de vakantiewoning in één dag wind- en waterdicht. De bouwoverlast blijft beperkt tot een minimum en de omgeving kan zich ongestoord blijven ontspannen. Hodes is ISO- en VCA-gecertificeerd: erkende standaarden voor kwaliteit en veiligheid in elke fase van onze samenwerking.

 

Recreatieprojecten 
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte
 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer   I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl