Blijf op de hoogte
Publicatie datum: 3 maart 2018 10:51
Zorg

Zorgkamer met houten gevel te Veenendaal

Ook in de provincie Utrecht is het mogelijk om een Hodes Zorgkamer te plaatsen. Deze zorgkamer is geplaatst bij een familie in Utrecht voor een dochter uit het gezin wie hulpbehoevend is geworden.

Zorgkamer met houten gevel te Veenendaal 


In de Provincie Utrecht is een fraaie Zorgkamer geplaatst. De Zorgkamer is zowel van buiten als van binnen mooi aangekleed en voorzien van de nodige faciliteiten. De Zorgkamer is ingericht voor het de dochter van de familie, omdat ze lijdt aan een progressieve spierziekte.

De Zorgkamer is geplaatst tussen een bestaande woning en berging in de achtertuin van de familie. Er was niet veel plaats tussen deze gebouwen, dus kwam het neer op passen en meten. Er is een fraaie houten gevelafwerking gekozen die precies overeenkomt met de gevelbekleding van de berging. Dit houtmateriaal, genaamd Western Red Cedar, past ook mooi bij de metselwerkgevel van de woning. Het oppervlak van de Wmo unit is ongeveer 24 m². De aanbouw is voorzien van een plafondlift en een intercom met camerabewaking.

 

Nieuwsberichten


Andere projecten

Blijf op de hoogte

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00       info@hodes-huisvesting.nl