Blijf op de hoogte
Publicatie datum: 2 maart 2018 11:09
Zorg

Zorgkamer met volledig houten gevel

De huidige woning van de bewoners bleek niet geschikt om gemakkelijk te verbouwen. Via het internet kwam de familie met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken voor een aanbouw/(zorg)kamer.

Zorgkamer met volledig houten gevel


Als gevolg van een auto-ongeluk belande één van gezinsleden van dit gezin in een rolstoel. De bestaande woning bleek niet eenvoudig geschikt te maken is voor mindervaliden. In overleg met de verzekeraar en de familie heeft Hodes deze schitterende zorgkamer met houten gevel geplaatst in de achtertuin. De zorgkamer is voorzien van alle gemakken en maakt het mogelijk dat de vrouw nog jaren lang gewoon thuis kan blijven wonen in haar eigen vertrouwde omgeving bij haar familie.

De zorgkamer is in de achtertuin geplaatst. Met een verbindingsgang tussen de zorgkamer en de woning is het mogelijk om zowel tussen de tuin, de zorgkamer en de woonkamer te bewegen. Zonder deze verbindingsgang was het anders niet mogelijk om de tuin in te komen.  

 

Nieuwsberichten


Andere projecten

Blijf op de hoogte

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl