Blijf op de hoogte
Publicatiedatum: 10 juni 2020 08:15
Wonen

16 Tiny Houses Meinerswijk Arnhem

In opdracht van Stichting Volkshuisvesting Arnhem hebben wij in twee fases Tiny Houses geplaatst. Ook wel de Hodes Miniwoning genoemd. In totaal 16 woningen voor tijdelijke huisvesting.


Door onze opdrachtgever, Stichting Volkshuisvesting Arnhem, zijn wij benaderd om een plan te maken voor tijdelijke huisvesting op een terrein wat braak lag nabij een woonwijk. Er zijn in totaal 16 Hodes Miniwoningen (Tiny Houses) geplaatst in twee fases. De eerste fase met acht woningen is vorig jaar (2018) december geplaatst en de tweede fase met de laatste acht woningen hebben we eind april opgeleverd. 

De woningen zijn 22 m2 groot en ingericht voor een eenpersoons huishouden. De woningen zijn voorzien van een (woon)keuken, badkamer en technische ruimte waar ook de wasmachine kan staan. De woningen zijn in een paar weken tijd in onze productiehal in Goor gebouwd. De Tiny Houses zijn in één dag geplaatst. Een grote kraan tilde de woningen van de dieplader op de plaats.

De huisjes zijn van tijdelijke aard, tot grondeigenaar en projectontwikkelaar KondorWessels Projecten (KWP) met het gebied aan de slag gaat. De locatie Meinerswijk is tijdelijk. De bedoeling is om de woningen na een aantal jaar te verplaatsen naar een nieuwe locatie. De zoektocht naar een vervolglocatie zal starten zodra de 16 huisjes er staan. De woningen zijn eenvoudig te verplaatsen en ook de gebruikte materialen en locatie-inrichting zijn grotendeels mee te nemen naar een volgende locatie. Denk hierbij aan funderingsplaten, fietsenstalling, verlichting en zelfs de riolering. Dit noemen we bij Hodes Huisvesting; circulair bouwen! 

Ook weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op, we bespreken de mogelijkheden graag met u met daarbij een heerlijke kop koffie! 

 

Project gerealiseerd in opdracht van:

 

 

Nieuwsberichten

Andere projecten

Blijf op de hoogte 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl