Blijf op de hoogte
Publicatie datum: 1 Februari 2017 15:08
Wonen

16 Patiowoningen voor deltaWonen te Zwolle

Samen met woningcorporatie deltaWonen heeft Hodes Huisvesting in korte tijd 16 energiezuinige patiowoningen gerealiseerd voor senioren in de wijk Westenholte.

16 Patiowoningen voor deltaWonen te Zwolle


Comfortabele leefomgeving voor senioren

De patiowoningen moeten een mooie, comfortabele, duurzame en gezonde leefomgeving vormen voor de bewoners. De patiowoningen zijn bestemd voor senioren uit de wijk Westenholte. De woningen hebben een badkamer en een slaapkamer op de begane grond.

Versnellingsactie

De bouw van de patiowoningen is het startsein voor de ‘versnellingsactie’ van de gemeente Zwolle, deltaWonen en de andere corporaties in Zwolle. Met de versnellingsactie willen zij in korte tijd ongeveer 300 sociale huurwoningen te realiseren. Hiermee moet de wachttijd van 3,5 jaar voor sociale huurwoningen worden ingekort.

Bouwen in korte tijd

De patiowoningen zijn opgebouwd uit geprefabriceerde modules die in onze fabriek zijn geassembleerd. Het installatiewerk is in de assemblagehal aangebracht en moest op locatie alleen nog gekoppeld worden. Ook de badkamers en toiletten zijn in de assemblagehal al voorzien van wand- en vloertegels en sanitair. Deze manier van bouwen stelde ons in staat de 16 patiowoningen in korte tijd te realiseren en ondanks de slechte weersomstandigheden gewoon door te bouwen.


Project gerealiseerd in opdracht van:
 

 

Nieuwsberichten

Andere projecten

Blijf op de hoogte 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl