Ruim honderd modulaire woningen voor Oost West Wonen

Ruim honderd modulaire woningen voor Oost West Wonen

De overeenkomst voor 111 woningen aan de rand van Middelharnis is door Hodes Huisvesting en Oost West Wonen getekend. 

Aan de Sommelsdijkse Havendijk in Middelharnis komen twaalf woonblokken verdeeld over twee hoven. Het project bestaat uit 29 kleine eengezinswoningen van twee verdiepingen en 82 gelijkvloerse appartementen voor twee of drie personen. 

In eerste instantie vinden hier straks de op Goeree-Overflakkee opgevangen Oekraïnse vluchtelingen onderdak. Daarna zijn de woningen voor andere woningzoekende die ingeschreven zijn bij Oost West Wonen. Uitgangspunten voor Oost West Wonen was dat de kwaliteit van de woningen goed moet zijn en dat de bewoners er straks met plezier wonen. De woningen zijn zeer energiezuinig, gasloos, verplaatsbaar en zien er aan de binnen- en buitenzijde mooi uit. De buitengevels van de woningen worden betimmerd met houten delen. Ze stralen zo kwaliteit uit en passen in de landelijke omgeving. 

De woningen worden in de fabriek gemaakt, voldoen standaard aan het bouwbesluit Nieuwbouw en worden voorzien van triple beglazing, zonnepanelen en lucht/water warmtepomp. 

 

Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.
Disclaimer   I   Voorwaarden
I   088 – 398 00 00   I
info@hodes-huisvesting.nl

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl