Dertig pluswoningen als antwoord op de woningnood in Eindhoven

Dertig pluswoningen als antwoord op de woningnood in Eindhoven

Aan de noordkant van Eindhoven ontstaat een bijzonder buurtschap. Een nieuwe wijk waarbij het bestaande landschap als basis dient voor de te bouwen woningen.  

In opdracht van stichting Woonbedrijf en Woonstichting 'thuis voorzien wij vier landschapkamers van totaal 95 woningen. In landschapskamer Raakeind komen 30 woningen.

Stichting Woonbedrijf heeft gekozen voor de Hodes Pluswoning, een compacte eengezinswoning voorzien van een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een toilet en bergruimte. Deze woning voldoet aan al hun wensen en eisen voor de tijdelijke Eindhovense wijk. Door te kiezen voor één van onze standaardproducten zijn we in staat nóg sneller te schakelen. Voor de dertig woningen hebben we acht weken voorbereidingstijd nodig, acht weken voor de realisatie en acht weken voor de plaatsing van de modules op de locatie.  

Het buurtschap is een tijdelijke wijk die het woningtekort in de regio moet terugdringen. De woningen mogen dertig jaar blijven staan. De Hodes Pluswoning gaat langer mee en voldoet aan het permanente bouwbesluit. Na de gebruiksperiode in Eindhoven kunnen de woningen worden verplaatst naar een andere locatie. 

Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.
Disclaimer   I   Voorwaarden
I   088 – 398 00 00   I
info@hodes-huisvesting.nl

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl