Flexwoningen op braakliggend terrein in Holten

Flexwoningen op braakliggend terrein in Holten 

De gemeente Rijssen-Holten zet een braakliggend terrein in om op korte termijn de druk op de lokale woningmarkt te verlichten. In opdracht van woningcorporatie De Goede Woning hebben wij aan de Industriestraat in Holten 21 flexwoningen gebouwd.

Het project bestaat uit elf basiswoningen met één slaapkamer (Hodes Basiswoning BW01), zeven basiswoningen met twee slaapkamers (Hodes Basiswoning BW03) en tien pluswoningen met twee slaapkamers (Hodes Pluswoning PW01). Combinaties van de verschillende woningtypen vormen zes woonblokken. In de tuin zijn geschakelde bergingen geplaatst.  

De woningen zijn voor starters, standaard woningzoekenden, statushouders en spoedzoekers. Volgens het plan van de gemeente blijven deze woningen vijftien jaar op deze plek staan. Na deze periode kunnen de woningen worden verplaatst naar een andere locatie of verlenging voor deze plek worden aangevraagd.  

 

Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.
Disclaimer   I   Voorwaarden
I   088 – 398 00 00   I
info@hodes-huisvesting.nl

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl