Duurzame en betaalbare sociale huurwoningen in Haaksbergen

Duurzame en betaalbare sociale huurwoningen in Haaksbergen

Voor woningcorporatie Domijn hebben wij in de gemeente Haaksbergen twintig appartementen gebouwd. De appartementen zijn verdeeld over twee woongebouwen. 

Domijn vindt het belangrijk dat woningen voor huurders betaalbaar blijven én dat er zuinig wordt omgegaan met het milieu. Daarom worden de appartementen in de fabriek geprefabriceerd en op de bouwplaats geassembleerd. Dit noemen wij een duurzame manier van bouwen. Op de bouwplaats worden deze appartementen eenvoudig in elkaar gezet. Er is voor dit project veel hout gebruikt en zo weinig mogelijk materiaal verspilt. 

In de woongebouwen zijn verschillende typen appartementen. Twaalf zijn gelijkvloers en acht appartementen hebben twee verdiepingen met beneden wonen en boven slapen. Alle appartementen hebben twee slaapkamers, een buitenruimte en een eigen berging op de begane grond. De voordeuren komen uit op een gemeenschappelijke binnentuin, die alleen voor bewoners toegankelijk is. 

Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.
Disclaimer   I   Voorwaarden
I   088 – 398 00 00   I
info@hodes-huisvesting.nl

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl