Circulair huisvesten


Voor leren, recreëren, wonen & zorg


Circulair huisvesten

Voor leren, recreëren, wonen & zorgWord jij onze (meewerkend) uitvoerder?


Word jij onze (meewerkend) uitvoerder? 

Hodes Huisvesting zoekt een ervaren (meewerkend) uitvoerder die bijdraagt aan het realiseren van succesvolle projecten en het continu verbeteren van onze bouwconcepten & producten. Het betreft een fulltime functie als aanvulling op ons huidige team. Ons kantoor is gevestigd in het Overijsselse Goor. 

Dit word je baan

Als (meewerkend) uitvoerder bij Hodes ben je de rechterhand van de projectleider en deins je niet terug voor het nemen van verantwoordelijkheden. De woning- & utiliteitsbouwprojecten, tot zo’n 3 miljoen in omvang worden veelal modulair geassembleerd in onze fabriek in Goor en op locatie gerealiseerd door geheel Nederland. Je werkt aan een project tegelijk en neemt proactief deel in het projectteam. Dat doe je op een gedreven, betrokken manier, zodat er een team ontstaat dat voor het beste resultaat gaat. Het werk doet een groot beroep op je technische kennis en op je organisatietalent. Naast de realisatie draag je ook proactief bij aan het continu verbeteren van de bouwconcepten & producten binnen ons bedrijf.

Dit verwachten wij van jou

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding bouwkunde en minstens 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent een natuurlijk leider, proactief, betrokken en resultaatgericht;
  • Je werkt mensgericht (normen en waarden, samenwerken en synergie);
  • Je hebt affiniteit met huisvestingsoplossingen voor de markten: leren, recreëren, wonen & zorg;
  • Je wilt bijdragen aan het continu verbeteren van onze concepten & producten;
  • Je bent kwaliteits- en VGM- bewust. 

Wat hebben wij te bieden

Bij Hodes Huisvesting verdien je een goed salaris. De extra’s zijn ook concurrerend. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. En het meest waardevolle: je collega’s. Je krijgt een bedrijfsauto, mobiele telefoon, een mooie pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé. En verder? Aan alles, van opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht.

Over Hodes Huisvesting

Hodes huisvesting is dé aanbieder van circulaire huisvesting. Hiermee willen we bijdragen aan een omgeving waar mensen comfortabel en betaalbaar kunnen leren, recreëren, wonen en zorgen. We bouwen niet voor de eeuwigheid, maar voor de toekomst. En omdat de toekomst steeds minder voorspelbaar wordt, bouwen we flexibel, duurzaam en betaalbaar.

Onze missie

Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze missie: bijdragen aan betere huisvesting voor mens en aarde. Daar gaan we voor. Elke dag weer!

Meer weten en solliciteren?

Klik hier als je direct wilt solliciteren naar de functie van (meewerkend) uitvoerder. Meer weten over deze vacature, de sollicitatieprocedure of arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Antonie ter Harmsel, Directeur Hodes Huisvesting, op telefoonnummer 06 - 12 92 21 57 of stuur een mail naar a.terharmsel@hodes-huisvesting.nl

  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd door detacheringsbureaus kunnen geen rechten worden ontleend.


Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte


© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I   088 – 398 00 00    I   info@hodes-huisvesting.nl 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer   I   088 – 398 00 00    I   info@hodes-huisvesting.nl