Circulair & Modulair
huisvesten 

 
Voor de markt wonen 
 

Circulair & Modulair huisvesten

Voor de markt wonen 
 
 

Comfortabel wonen met hoge belevingswaarde

Comfortabel wonen met hoge belevingswaarde
 

Voor woningcorporaties, projectontwikkelaars en gemeenten ontwerpt, realiseert en beheert Hodes flexibele, duurzame en betaalbare woningen. Zodat comfortabel wonen toegankelijk blijft voor iedereen. Waar heel bouwend Nederland het liefst twee-onder-één kap en vrijstaande woningen realiseert, bouwen wij waar dringend behoefte aan is: 1-2 persoonswoningen, compacte gezinswoningen en woningen voor senioren en ouderen.

Hét modulaire en circulaire woningconcept 

Hodes Huisvesting heeft haar jarenlange kennis en ervaring in flexibel, duurzaam en betaalbaar huisvesten doorvertaald in haar eigen ontwikkelde circulaire en modulaire bouwconcept. Circulariteit loopt bij Hodes over drie lijnen; Hoe we prefab elementen in onze modules assembleren, hoe we omgaan met energie bronnen en hoe we duurzame grondstoffen toepassen. Zoals we beschrijven in onze missie willen we elke dag opnieuw bijdragen aan betere huisvesting voor mens & aarde. Om die reden is circulariteit ook opgenomen in ons DNA. Bekijk hier de Hodes DNA Brochure.

Maak kennis met de Hodes woonproducten!
Slim, snel en permanent flexibel 

De kern van ons hoogwaardige modulaire bouwconcept? Prefab elementen die we ultrasnel en onder geconditioneerde omstandigheden assembleren in onze fabriek. Doordat we droge verbindingen gebruiken kunnen we de modules snel en eenvoudig in elkaar zetten én weer uit elkaar halen. In de basis hebben de modules voor onze woningen drie afmetingen: 3600x6000 mm, 3600x7500 mm en 3600x9000 mm met een plafondhoogte van 2600 mm. Maatwerk (binnen onze kaders) is ook mogelijk. De maximale moduleafmeting is 4800x10500 mm, de maximale plafondhoogte is 3200 mm. We bouwen de woningen op uit één of meerdere modules. Dat kan vrijstaand, grondgebonden en tot een hoogte van drie bouwlagen. U kunt uw woningen eenvoudig vergroten, verkleinen, veranderen, verplaatsen en verwijderen: permanente flexibiliteit!

Aangename beleving, lange levensduur

De trillingsarme en geluiddempende vloerelementen zijn opgebouwd uit een stalen frame met hoogwaardige isolatie en een 90 mm betonvloer. Zo bent u verzekerd van een hoge belevingswaarde en een lange levensduur. Voor de buitenwanden en de plafond- en  dakelementen maken we gebruik van bijzonder duurzame houtskeletbouw. In de basis bieden we woningen aan die voldoen aan de normen van het permanente Bouwbesluit: met hoge isolatiewaarden en standaard luchtdicht. Desgewenst kunnen we de isolatiewaarden verlagen conform de eisen van het tijdelijke Bouwbesluit. Dit geldt ook voor de toe te passen installaties. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag over alle mogelijkheden.

 

 
Wilt u meer informatie over Hodes? 
 
Meer informatie over Hodes?

 

 


Comfortabel wonen met een hoge belevingswaarde

Bij Hodes kiest u voor circulaire huisvesting zonder creatieve beperkingen. U bepaalt zelf de indeling, afwerking en uitstraling van de woning. Ook de gebruiksperiode bepaalt u zelf. Samen stellen we de prestatie-eisen vast. Al in de ontwerpfase denken we kritisch na over de kosten voor aankoop, onderhoud en verbruik. Wilt u liever huren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Zo bent u altijd verzekerd van betaalbare huisvesting met een goede toekomstwaarde. 

Architectuur op maat: de Hodes Mini-, Basis- en Pluswoning  

We vertalen ons woonconcept naar drie typen woningen: de Hodes Mini-, Basis- en Pluswoning. Binnen ons bouwconcept neemt onze partner LKSVDD Architecten uw wensen naadloos op in het ontwerp van de woning. Zij vertalen uw persoonlijke voorkeuren en ideeën naar een passend ontwerp voor uw Hodes Mini-, Basis- en Pluswoning. Zo krijgt onder meer uw gevel de uitstraling die u wilt: met bijvoorbeeld houten of circulaire steenachtige gevelbekleding. Uiteraard staan we in voor een ontwerp dat past bij de omgeving en dat voldoet aan de eisen van de overheid. We ontwerpen integraal in BIM zodat de ontwerpkosten minimaal zijn. Werkt u liever met uw eigen architect? Ook dat is mogelijk.  

We regelen alles voor u 

De prijzen en de vele keuzemogelijkheden voor onze mini-, basis- en pluswoning liggen voor u klaar. We kunnen u geheel vrijblijvend ultrasnel voorzien van een prijsindicatie (inclusief ontwerp en technische omschrijving) waarop u uw budget kunt toetsen. Past onze prijsindicatie binnen uw budget? Dan werken we het plan graag verder voor u uit op basis van onze ontwerpovereenkomst. We regelen werkelijk alles voor u: de sonderingen, het ontwerp, de constructeur en de adviseurs maar ook de aanvraag voor nutsaansluitingen en omgevingsvergunning. We werken in de volgende stappen: schetsontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp en technisch ontwerp. In de ontwerpfase wordt u deskundig begeleid door onze ontwerpleider. Na het ondertekenen van de realisatieovereenkomst maken we het uitvoeringsontwerp en dragen we de werkzaamheden intern over aan de projectleider realisatie. In nauw overleg met u bereidt hij het project voor en geeft hij leiding aan de realisatie. Hodes is ISO- en VCA-gecertificeerd: erkende standaarden voor kwaliteit en veiligheid in elke fase van onze samenwerking.  

Woonprojecten 
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte
 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer   I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl