Publicatiedatum: 6 mei 2022 15:18
Wonen 

Flexibele Hodes koopwoningen in Hoogblokland

In het Zuid-Hollandse dorp Hoogblokland genieten binnenkort vijf gezinnen van hun nieuwe woning. Voor dit flexibele woonplan in de Alblasserwaard werkten we nauw samen met de gemeente.   

Flexibele Hodes koopwoningen in Hoogblokland

Als antwoord op de woningvraag ontwikkelde de gemeente Molenlanden een plangebied met ruimte voor flexibele koopwoningen. Samen met de gemeente creëerden we een uitvoering van de Hodes Basiswoning BW02 die in alle opzichten, zowel functioneel als architectonisch, voldoet aan de gemeentelijke doelstellingen. 

Ruimtelijke flexibiliteit
De woning is standaard ingedeeld met een entree/keuken, woonkamer, twee slaapkamers, badkamer met hangtoilet en technische ruimte. Optioneel kunnen de kopers kiezen voor een bergruimte tussen de slaapkamers. Bovendien hebben zij de mogelijkheid om hun woning te vergroten. Dit kan door de woonkamer en/of de slaapkamer(s) uit te breiden en door de woonkamer te verhogen. 

Persoonlijk, stijlvol en onderhoudsvrij 
Hodes neemt in Hoogblokland de kopersbegeleiding voor haar rekening. Voor de afwerking van hun  woning hebben de kopers de keuze uit onze drie interieurstijlen: Nature, Modern en New Classic. De woningen hebben kunststof kozijnen in een aluminium kader; de gevelafwerking is gemaakt van een circulaire keramische strip in twee kleuren. Het resultaat is een buitengevel die er niet alleen fraai uitziet, maar die ook onderhoudsvrij is. 

Buitenberging op maat
In de tuin hebben de woningen een vrijstaande berging van vijf vierkante meter. Wie wel wat meer bergruimte kan gebruiken, kan kiezen voor een vergrote uitvoering. 

 

Nieuwsberichten

Andere projecten

Blijf op de hoogte 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl