Publicatie datum: 10 juni 2020 09:28
Wonen

23 duurzame woningen Stroinkslanden Enschede

Voor onze opdrachtgever woningcorporatie 'De Woonplaats' Enschede zijn eind vorig jaar 23 duurzame basiswoningen in de Enschedese wijk Stroinkslanden-Zuid gerealiseerd.

23 duurzame woningen Stroinkslanden Enschede


In de Enschedese wijk Stroinkslanden-Zuid zijn in december 2019, 23 duurzame basiswoningen geplaatst in opdracht van woningcorporatie De Woonplaats Enschede. De 23 woningen zijn opgedeeld in 5 blokken op verschillende plaatsen in de wijk Stroinkslanden-Zuid. Aan de Auskamplanden staan 3 blokken met 5 woningen, aan de Ahuislanden een blok met 5 woningen en aan de Holtwiklanden het laatste blok met 3 woningen. 

Hodes Basiswoning
De basiswoningen bestaan uit 2 geschakelde modules, voorzien van een badkamer met toilet, een keuken, een woonkamer en 2 ruime slaapkamers. Dit allemaal op de begane grond. 

Duurzaam en gasloos
Belangstellenden voor de nieuwbouw van dit plan konden meedenken over de woningen en kozen het plan van Hodes Huisvesting als de beste. Met name het onderdeel duurzaamheid. De woningen zijn zeer duurzaam en gasloos gebouwd. Door middel van zonnepanelen en een warmtepomp wordt de woning voorzien van energie.

Heeft u vragen over dit project of over de Hodes Basiswoning neem dan contact met ons op!  


Project gerealiseerd in opdracht van: 

 

 

Nieuwsberichten

Andere projecten

Blijf op de hoogte 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl