Publicatie datum: 10 oktober 2021 15:13
Wonen

20 Studio's Robsonterrein Enschede

Een bijzonder stukje Enschede, het terrein van de voormalig Robsonfabriek. Naast de 3 Tiny Houses zijn er ook 20 studio's in een gezamenlijk complex gebouwd voor Domijn.

20 Studio's Robsonterrein Enschede


Het project voor Domijn wat we dit jaar hebben gerealiseerd bestaat uit 3 Tiny Houses (miniwoningen) en een complex met 20 studio's. 

Bijzonder project

Het is een bijzonder project. Er is een plek gecreëerd waarin een creatief, duurzaam, groen en betaalbaar leefklimaat centraal staat. Het Robson aan de Blekerstraat is een bijzonder stukje Enschede. De afgelopen maanden is er al veel gebeurd op het terrein. Nu de voormalige Robsonfabriek is omgetoverd tot een creatieve broedplaats, was het terrein ernaast aan de beurt. Er is een gemêleerde woonwijk gecreëerd met ruimte voor groen, een wijkmoestuin én tiny houses!

20 studio's: wonen aan een gezamenlijke binnentuin

De studio’s zijn ongeveer 27 m2, volwaardige woningen waarbij er goed is gekeken naar een slimme inrichting van de ruimten. De studio’s bestaan uit twee bouwlagen. De woningen op de begane grond hebben een Delftse stoep en de woningen op de eerste verdieping een Frans balkon. Buiten is er een gezamenlijk binnenterrein waar ontmoeting centraal staat. Ook is er een gemeenschappelijke berging. Alle woningen in het studio complex bestaan uit een woon-, slaap- en kookgedeelte en een aparte badkamer met toilet.  


Project is gerealiseerd in opdracht van: 

 

 

Nieuwsberichten

Andere projecten

Blijf op de hoogte 

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl