Publicatie datum: 21 november 2019 14:34
Actueel

De eerste Tiny Houses in Hardenberg

De eerste Tiny Houses in Hardenberg

Gisteren zijn de eerste vijf Tiny Houses geplaatst in Hardenberg en vandaag verlieten de laatste tien woningen onze hal in Goor. Vechtdal Wonen verwacht in december nog de sleuteluitgiftes te kunnen doen.


"Het blijft een mooi gezicht, een woning die in de lucht hangt." Gisteren zijn de eerste vijf Hodes Miniwoningen voor onze opdrachtgever Vechtdal Wonen naar Hardenberg gebracht en vandaag de laatste tien. 

De tijdelijke woningen in Hardenberg zijn bestemd voor mensen die per direct een woning nodig hebben. Denk daarbij aan een scheiding, of het op straat staan door een gedwongen verkoop van de woning, of door het overlijden van ouders. Bewoners zullen maximaal twee jaar in de woning wonen om vervolgens door te stromen naar een andere permanente woning in de huur of in de koop. Deze tijdelijke woningen zijn een goede oplossing voor deze huisvestingsproblematiek. Ze zijn betaalbaar, duurzaam, flexibel in ontwerp én op een eenvoudige manier te plaatsen.

De Hodes Miniwoning is voorzien van een badkamer met toilet, keuken, een woon- en slaapgedeelte en een technische ruimte. In Hardenberg zijn er twee varianten geplaatst een hoge variant en een lage variant, wat zorgt voor een mooi straatbeeld. 

Wilt u meer weten over de Hodes Miniwoning, bekijk de woning hier in de 3D-omgeving met alle specificaties.  

Meer informatie over de woningen via Vechtdal Wonen vind je hier
Nieuwsberichten


Blijf op de hoogte

© Copyright Hodes Huisvesting B.V.    I    Disclaimer    I    Voorwaarden    I    088 – 398 00 00    I    info@hodes-huisvesting.nl